• Tillverkat i Sverige
  • Stort utbud
  • Hög kvalitet till bra pris
  • Frakt från 49kr
  • Fri Frakt från 800kr

KONTAKTA OSS

Välkommen att kontakta oss via nedanstående uppgifter. Det går också bra att använda kontaktformuläret om du har frågor kring webbshopen eller de produkter vi lagt in.

 

 

Hur lång tid tar leveransen?

Vår leveranstid är normalt 1-5 arbetsdagar. Kakeldekor behöver torktid varav en produktionstid på 1-2 arbetsdagar + leveranstid. Vänligen notera att en fördröjning på 2-3 dagar kan uppstå vid högt tryck hos fraktbolag eller ett högre antal ordrar inkomna till oss.

Om vi inte kan leverera inom avtalad tid så kontaktar vi er angående ny leveranstid och orsak. Vid kampanjer eller andra events kan leveranstiden bli längre till följd av högre efterfråga på kortare tid.

 

Jag har inte fått någon orderbekräftelse?

Om du inte har fått en orderbekräftelse och du inte hittar något mejl i ditt skräppostfilter har ordern troligen inte gått igenom. Kontakta oss om du är osäker.

 

Hur returnerar jag?

Hos oss har kunden 30dagars ångerrätt på varor inhandlade i vår webbbutik. Du som kund står för returfrakten vid ångrat köp.

Skicka din retur till:

Dekortorget
Hallsta Gårdsgata 30, nr71
721 38 Västerås

Glöm ej att skriva namn eller ordernummer på returen.

 

Jag vill byta produkt, hur gör jag då?

Vid byte av produkt så skickar du tillbaka den produkt du inte vill ha till oss. Lägg sedan en ny beställning på den produkt du vill ha.

 

Om mina produkter kom fram skadade, hur gör jag då?

Om dina produkter skadades vid ankomst, vänligen kontakta oss så snart som möjligt med bilder både på det skadade paketet samt de skadade varorna. Vänligen skicka inte tillbaka de skadade produkterna till oss på dina egna vägnar.

 

 

Dekortorget
Hallsta Gårdsgata 30, nr71
721 38 Västerås
Tel:
E-post: info@dekortorget.se
Organisationsnummer: 556925-5010


Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information