<<VÅRERBJUDANDE>>

20% rabatt på hela sortimentet!

Ange kod vår23 i kassan.

ObS! Koden måste anges i kassan för att vara giltig. Kan ej läggas till i efterhand.

  • Tillverkat i Sverige
  • Stort utbud
  • Hög kvalitet till bra pris
  • Frakt från 49kr
  • Fri Frakt från 800kr

<<VÅRERBJUDANDE>>

20% rabatt på hela sortimentet!

Ange kod vår23 i kassan.

ObS! Koden måste anges i kassan för att vara giltig. Kan ej läggas till i efterhand.

Vad är en väggdekor?

En väggdekor är ett motiv gjort av självhäftande folie. Motiven är utskurna och har ingen genomskinlig kant runt om. Folien är mjuk och tunn, vilket gör att motivet ser ut som att det är målat direkt på väggen. Man kan säga att det är som ett klistermärke som är speciellt anpassat att sätta på väggen. En väggdekor går även att sätta på andra jämna ytor så som fönster, kakel, dörrar, möbler m.m.

 

Vår väggdekor.

Vi tillverkar vår väggdekor på beställning. Väggdekoren är gjord av mjuk, tunn, självhäftande folie. Denna folie är speciellt anpassad för att monteras på väggar inomhus. Vi köper in vår vinyl från ledande tillverkare, allt av högsta kvalité. Våra väggdekorer har en matt yta som gör att ditt motiv inte ser ut som ett stort klistermärke på väggen, utan som ett snyggt målat motiv. 

På målade väggar är motiv i vinyl avtagbart och lämnar inga märken efter sig. Vid uppsättning på papperstapet kan tapeten skadas när vinylen ska avlägsnas. Var försiktig!

Vi garanterar inte bra resultat på väggar med silikonbaserad färg, strukturtapet eller andra ojämna ytor. Relativt nymålade ytor kan ha en "bortstötande" effekt. Vänta helst några veckor så att färgen hinner torka ordentligt.

Då den självhäftande vinylen är tunn så kommer eventuella ojämnheter under dekoren att synas. Det är därför extra viktigt att ytorna där väggdekoren ska monteras är rena, fria från fett och damm.

Din väggdekor bör sättas upp inom 14 dagar efter leverans eftersom vidhäftningen mellan appliceringsfilm och väggdekor försämras med tiden och detta kan medföra att det kan bli svårare att får väggdekoren att lossna från bakgrundspapperet. Vissa dekorer med stora mått kan levereras i flera delar för enklare montering.  

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information