• Tillverkat i Sverige
  • Stort utbud
  • Hög kvalitet till bra pris
  • Frakt från 49kr
  • Fri Frakt från 800kr

Väggdekor

Vi har ett stort utbud av väggdekor för hemmets alla väggar.
Förvandla vilket rum du vill med våra väggdekorer – ett prisvärt & lätt alternativ att liva upp väggarna i ditt hem.

Oavsett om du letar efter väggdekor för att skapa ett helt nytt utseende i ditt vardagsrum, skapa en välkomnande hall med text, få en mysig atmosfär i sovrummet, hitta den perfekta väggdekoren till köket eller skapa ett härligt rum för de minsta i familjen.  Så har vi den väggdekor du söker!

Vi har många fina motiv på våra väggdekorer att välja bland. Vi har motiv av olika djur - hästar, tigrar, elefanter men även mer fantasifulla djur som enhörningar. Väggdekor med blommor passar de allra flesta ytor i ditt hem. Vi har också många olika motiv för den sportintresserade. Vad sägs om en väggdekoration med en fotbollsspelare? Eller en hockeyspelare? Eller kanske både och? Vi har många fina sportmotiv, så kolla runt bland vårt stora och välj din favorit.

Dessa populära självhäftande väggdekorationer är ett snabbt sätt att dekorera dina väggar och du får ett fantastiskt resultat som ser målat ut.
Genom att välja bland olika storlekar och färger, får du en väggdekor som passar perfekt för just ditt hem!

OBS! Du kan sätta din väggdekor på alla underlag som är släta. Dekoren fäster INTE på tegelväggar eller murade väggar, på väggar med silikonbaserad färg, strukturtapet eller andra ojämna ytor. Sätt inte dekoren på nymålade ytor. Vänta minst 6 veckor så att färgen hinner torka ordentligt. viss typ av tapet kan ändå skadas, prova er fram varsamt. Bilderna är ej skalenliga. Storlekar står under varje motiv.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information