• Frakt från 39 kr
  • Stort utbud
  • Hög kvalitet till bra pris

Kakeldekor

VI HAR ETT AV SVERIGES STÖRSTA UTBUD AV KAKELDEKOR!

Våra populära kakeldekorer, marockansk, viktoriansk och marrakech finns i en mängd olika färger. Vi har även massor av andra mönster på kakeldekor som retro mönster, marmor, texter flera olika blommor, abstrakta mönster, vågiga mönster, mosaik och mycket mer. Kakeldekoren är självhäftande och avtagbar!

Kakeldekor Pro är vår egen framtagen kakeldekor, tillverkad i vår egen maskinpark. Vi kan nog stoltsera med att vi är den enda webshopen i Sverige med just svensktillverkad kakeldekor med UV laminat.  Varför kakeldekor pro och inte något annat? Vi kan lämna en livslång garanti på färgtrycket, som är laminerat för UV ljus samt att den tål starka rengöringsmedel.

Vi jobbar även med en folie med luftkanaler på klistersidan, som gör att den lätt monteras torrt, vilket innebär att du slipper kladda med såpa och vatten. Den extra kronan du lägger på din Kakeldekor Pro får du tillbaka i form av KVALITÈ. Jämför gärna vår kvalité med andra leverantörer. 

OBS! Vi rekomenderar er att beräkna och beställa det antal kakeldekorer ni behöver. Vid efterbeställningar kan färgskiftningar förekomma.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

Moms visas: